Снимка PexelsЧернокож мъж от щата Северна Каролина е бил убит от

...
Снимка PexelsЧернокож мъж от щата Северна Каролина е бил убит от
Коментари Харесай

Чернокож мъж от щата Северна Каролина е бил убит от полицаи

Снимка Pexels

Чернокож мъж от щата  Северна Каролина е бил погубен от служители на реда, отишли да създадат обиск на негов парцел в сряда , оповестиха от полицията. Мъжът е разпознат от родственици като Андрю Браун, на 40 години, съгласно полицията и локалната телевизия WAVY.

" По време на осъществяването на заповед за обиск жител, който е бил обект на заповедта за обиск, е бил убит и смъртоносно ранен ", се споделя в изказване на шерифския отдел на окръг Паскуотанк.

Според шерифа щатското бюро за следствия в Северна Каролина ще поеме следствието, а градският съвет свика незабавно съвещание в сряда вечерта.

Шерифският отдел не е коментирал публично случая.

Този случай идва на фона на някогашния служител на реда от Минеаполис Дерек Шовин, който бе приет за отговорен в убийството на Джордж Флойд.

Във вторник полицията в Кълъмбъс, щата Охайо, умъртви чернокожата 16-годишна Ма`Кия Брайънт, за която се твърди, че е била въоръжена с нож.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР